Hiske Kamminga: 

Regio Delft - verschillende natuurgebieden rond Delft. 

Hallo, mijn naam is Hiske. Ik doe mijn werk met heel mijn hart. Alles komt voor mij samen in het coachen. Mijn grote liefde voor mensen en de passie hen te begeleiden naar beter en verder. De liefde voor de natuur. De creatieve manier van werken. Het in het moment zijn en écht zien wat er gaan de is. Ik vind het zo waardevol. Ik ben fan geworden van de methodiek NatuurCoaching. 

Mijn loopbaan begon in 2006 als maatschappelijk werker. Dat is een zeer boeiend en uitdagend vak waar ik heel veel heb geleerd. Ik miste echter vrijheid en creativiteit in die setting en zocht dat vooral buiten het werk in fotografie, fotokunst, muziek en improvisatietheater.
Nu werk ik geheel zelfstandig als coach, fotograaf en kunstenaar. 
In mijn vrije tijd houd ik me veel bezig met improvisatietheater en muziek maken. Alles is op z'n plek gevallen.

In mijn leven heb ik door twee chronische ziekten goed geleerd met tegenslagen en energiegebrek om te gaan. Ik ken de bergen en dalen in het leven en heb mezelf uitgebreid leren kennen. Onderwerpen als gevoeligheid, snel denken, assertiviteit, balans creëren in je leven, relaties, co-ouderschap, slecht in je vel zitten, het is allemaal voorbij gekomen. 

Ik ben iemand die kijkt naar wat wél kan. Iemand die graag anderen bemoedigt en doorvraagt uit oprechte nieuwsgierigheid. Een lach en een traan, alles mag er zijn.

Sta je op een kruispunt in je leven? Privé of in werk? Wil je graag helderheid scheppen? Richting bepalen? Eindelijk die stap zetten die zo moeilijk lijkt?
NatuurCoaching is een krachtige en relatief snelle methodiek die je precies brengt waar je wilt zijn. Ik begeleid je graag een stukje op je pad.

Zin om samen op ontdekkingstocht te gaan in de frisse buitenlucht in regio Delft? 
Om kennis te maken kun je me bereiken via 06 143 606 78.

Hartelijke groet,
Hiske Kamminga


Meer weten over mijn fotografie en kunst? -> VanHiske.nl