Marianne Nieuwenhuizen

Regio Hoek van Holland & Westland - Bos en strand

Even voorstellen:

Mijn naam is Marianne, ik ben 41 jaar en werk al ruim 18 jaar als maatschapperlijk werker (de laatste jaren als zorgregisseur volwassenen in een wijkteam). 
Ik werk vanuit oprechte betrokkenheid en interesse, het antwoord zit altijd al in jou! 
Echter weet ik uit eigen ervaring dat je door allerlei levensgebeurtenissen (zoals scheiding, omgaan met chronische ziekte en pijn, alleenstaand ouderschap, verlies van dierbaren) uit balans kan raken in de zorg voor jezelf en de ander, maar ook tussen werk en privé leven. Ik voelde me dikwijls veel te verantwoordelijk voor alles en dat maakte mij op dat moment geen liever mens voor mijn omgeving. Uit overbelasting reageerde ik dan overprikkeld en geïrriteerd. Ik weet hoe coaching je dan kan ondersteunen om weer te gaan doen wat werkelijk bij jou past!  Ik heb zelf ervaren hoe coaching werkt en hoeveel inzicht het biedt en wat er gebeurt als je zelf echt stappen gaat zetten om te gaan doen wat bij je past. 
Dat geeft kracht en voelt zoveel lichter. 
Ik hou van yoga, meditatie, outdoor activiteiten, muziek, verbinding en genieten met dierbaren. Ik laad op in de natuur en werk al jaren met liefde voor mensen. Van daaruit ontstond bij mij tijdens mijn eigen coaching's-traject het verlangen om mensen te gaan coachen in de natuur. Natuurcoaching sluit hier helemaal bij aan en het uitvoeren is echt mijn passie! 

Als coach ben ik ervoor om jou support te bieden. Ik ga je niet meenemen aan de hand en geef geen adviezen. Alle antwoorden voor jouw dilemma, levensvraag of verlangen liggen in je verborgen en ik geloof oprecht in jouw unieke kracht om hier verder stappen in te kunnen zetten. Ik ben er om je liefdevol en met begrip te spiegelen en vragen te stellen om je dichter bij je eigen antwoorden te brengen en je aan te moedigen om weer in je eigen natuurlijke kracht te gaan staan. 

Met welke vraag je ook komt naar NatuurBeGrip, weet dat je de antwoorden en oplossingen al in jezelf draagt! Ook al kun je ze nu nog niet erkennen, zien of voelen.  
Ik breng je er op een natuurlijke wijze weer mee in contact. En geloof mij, uit eigen ervaring, dat voelt zo fijn. Want alles is mogelijk! Je zult stap voor stap gaan ervaren dat het mogelijk is om dingen te veranderen en er zal zoveel moois op je pad komen. Het zal ook  doorwerken naar jouw omgeving (familie, vrienden, kennissen, collega’s) omdat jij weer in je kracht gaat staan en doet wat bij jou past. Dat maakt het leven een stuk lichter. 

Coaching is mogelijk bij bijna alles wat er in jouw leven speelt en wat om helderheid vraagt. Soms is coaching fijn, soms is het ook even pittig en zwaar, maar dat is precies wat op dat moment nodig is. Spreekt dit je aan? Voelt het prettig? Ben jij er klaar voor om stappen te gaan maken voor jezelf? Ben je nieuwsgierig en echt gemotiveerd? 
Voel je dan van harte welkom om contact met mij op te nemen. Ik zal je coachen in de natuur met alle liefde, begrip, ruimte, vrijheid, openheid, tijd en aandacht speciaal voor jou. 

Liefs Marianne 

Wil je meer weten of een 1e kennismakingssessie plannen? Stuur me dan een mail via het contactformulier of een app, en ik neem contact met je op. 
Telnr:  06 23582328
Ik ben bereikbaar op woensdag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag.